Despre Noi..

Rochii de ocazie de inchiriat | Rochii de seara de inchiriat

Privim in garderoba si gasim aceleasi rochii pe care le-am tot purtat de nenumarate ori. Achizitionarea unei noi tinute poate reprezenta o adevarata problema atunci cand resursele financiare sunt limitate.

Inchiriaza rochii de ocazie online, stocheaza o colectie de rochii superbe unicat.

Nu mai sunteti nevoite sa alergati prin magazine pentru a va gasi tinuta preferata.
Evitati nervii din trafic utilizandu-va timpul liber in alte scopuri.
Suntem la dispozitia Dumneavoastra, cu o gama variata de modele pentru a satisface toate marimile si tipologiile de femei.
De ce sa cumparati din bazar cand va puteti permite cu bani mai putini sa purtati o rochie unicat sau o rochie moderna de buna calitate.

Este un mod de a arata fabulos pe un buget redus, pentru orice tip de ocazie: nunti, botezuri, aniversari, banchete, petreceri de Craciun si Revelion sau de ce nu o iesire in oras mai deobebita.

Noi va oferim o metoda simpla de a purta o rochie superba printr-o noua abordare cea de: “inchiriat rochii” de ocazie. Ideea a pornit din necesitatea de a facilita gasirea unei rochii potrivite folosind solutia: “inchirieri rochii de ocazie”. Site’ul ofera spre inchiriat rochii de seara, rochii de ocazie si Rochii Unicat la preturi foarte accesibile.

Sa nu va ingrijorati, daca rochia va avea pete, uzuale, mici daune(trasul firului) nu va costa nimic!

Daca se intampla totusi sa o agatati mai rau, sa o patati foarte rau va vom retine din garantie doar costul retusurilor.

Rochii de inchiriat online | Inchirieri rochii de ocazie  | in toata Romania