Termeni si conditii..

Utilizarea vestimentatiilor. Garantia.

NOI garantam faptul ca vestimentatiile sunt realizate din materialele declarate si sunt rezistente uzului normal al acestora conform destinatiei lor si scopului in care au fost inchiriate.

Clientul are raspunderea sa se ingrijeasca de vestimentatiile inchiriate ca un bun posesor, utilizandu-le doar in scopul inchirierii si conform destinatiei lor. Vestimentatiile vor fi purtate doar de persoane cu marime adecvata acestora. In cazul in care rochia nu este fixa (putin larga) puteti sa o retusati provizoriu apeland la o croitorie. Curatarea vestimentatiilor se va face de catre noi(bonul de la curatatorie va fi atasat rochiei drept dovada).

Pentru garantarea folosirii vestimentatiilor de catre client in bune conditii, partile convin urmatoarele: NOI va retinem suma de 150 RON cu titlu de garantie pentru utilizarea de catre CLIENT in bune conditii a vestimentatiilor inchiriate La finalul contractului, in cazul in care CLIENTUL preda vestimentatiile in starea in care le-a primit, diminuata doar de uzura utilizarii lor normale, NOI ne obligam sa va restituim suma de bani cu titlu de garantie. In cazul in care la predare se constata anumite pagube vestimentatiilor sau chiar lipsesc din acestea,NOI avem dreptul sa retinem din garantie contravaloarea acestor pagube sau a vestimentatiilor/accesoriilor lipsa.

Plata inchirierii rochiei ce include atat costurile de inchiriere cat si garantia, se va face curierului.

Curierul va emite chitanta sau factura descarcatoare, cuprinzand data si suma achitata de catre CLIENT.

SERVICIILE NOASTRE!

Serviciul nostru permite clientilor sa acceseze site-ul si sa  imprumute  rochii de ocazie  in conformitate cu termenii si conditiile acestuia. Optiunile de imprumut disponibile in present si tarifele sunt descrise in detaliu pe site-ul nostru. Detaliile legate de livrare si reintoarcerea articolelor sunt detaliate pe site. Prin intermediul unui apel telefonic va vom aduce la cunostinta, momentul predarii coletului catre firma de curierat.

Articolele de imbracaminte se returneaza intr-o stare nedeteriorata, clientul fiind responsabil pentru aceasta.

Sa nu va ingrijorati, daca rochia va avea pete minore, uzuale, mici daune(trasul firului) nu va costa nimic!

Daca se intampla totusi sa o agatati mai rau, sa o patati foarte rau va vom retine din garantie doar costul retusurilor. In acest caz va rugam sa ne informati despre acest lucru.

Pierderea, nereturnarea sau deteriorarea grava, rau intentionata atrage dupa sine pierderea garantiei.

In cazul in care rochia va este stramta, puteti sa o returnati, cu conditia sa sunati in aceeasi zi in care ajunge la dumneavoastra atat la noi cat si la firma de curierat pentru a o returna. In aceste conditii banii va vor fi returnati, costurile returnarii vor reveni in sarcina dumneavoastra.

Va rugam sa ne oferiti informatii complete si corecte  despre dumneavoastra pentru ca totul sa decurga normal.

Garantia:
Este de 100 RON pentru rochitele scurte, si 150 RON pentru rochitele lungi.
Garantia v-a fi restituita in contul dumneavoastra bancar sau prin mandat postal, dupa o verificare in prealabil.

Rochii de inchiriat in toata Romania.